rendeles@cokmok.org

CÓKAMÓKA

A CÓKAMÓKA egy olyan jó hangulatú esemény, ahol minden kis táskatulajdonosnak - az állami gondozásban lévő és a családjukkal élő gyermekeknek egyaránt - lehetősége nyílik arra, hogy külöböző, rendszeresen megszervezett programokon együtt játszon és alkosson a többiekkel.

Célunk, hogy csakúgy mint a táska, a CÓKAMÓKA névre keresztelt találkozók is minden résztvevő számára ugyanazt az örömet szerezzék családi, társadalmi háttérre vonatkozó tekintet nélkül.
A gyerekek különleges élménnyekkel gazdagodhatnak és akár életreszóló barátságokat köthetnek. Ezzel az otthonban nevelkedők is segítséget kaphatnak a társadalmi integrációban és a most felnövő generációt is érzékenyebbé tehetjük a szociális problémákra.
A programon várunk minden 5 és 11 év közötti gyereket, akinek van CÓKMÓK táskája és természetesen hozzátartozóikat, testvéreiket is szívesen látjuk. A helyszínről és a pontos időpontról mindig emailben küldünk értesítést, illetve az aktuális hírlevélben vagy a rendszeresen frissülő honlapon lehet róluk tájékozódni!

HÍRLEVÉL

KAPCSOLAT /  HÍRLEVÉL /  ADATVÉDELMI NYILATKOZAT /  ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
E-MAIL: BORI.KOVACS@GMAIL.COM
TELEFON: +36 30 486 4806